Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Wat is Zanifil?

Zanifil Gel wordt gebruikt om de bloeddoorstroming in de penis te verbeteren, waardoor deze harder wordt. Zanifil Gel bevat de werkzame stof Glyceryl Trinitraat. Door deze werkzame stof worden de bloedvaten iets wijder waardoor er meer bloed door kan stromen. Zanifil Gel wordt op dit moment gebruikt in Futura Blue Diamond Condooms

Zanifil is ontwikkeld door het Britse Futura Medical. Na uitgebreide tests bleek Zanifil bij uitstek geschikt voor mannen met erectieproblemen, waarbij de man niet tot een volledige erectie kon komen. De Zanifil Gel in het condoom zorgde ervoor dat deze mannen toch tot een volledige erectie konden komen.

In het verleden is er vaak over gesproken dat het wereldmerk Durex de condooms met Zanifil als eerste op de markt zou brengen. Echter het Britse Futura Medical heeft ervoor gekozen om een select aantal distributeurs aan te wijzen welke het condoom in de markt zouden zetten. Na de distributeur in de Benelux is Discreet-Condooms.nl als tweede online verkooppuntpunt aangewezen en mag Discreet-Condooms.nl de condooms met Zanifil ook in haar groothandel verkopen aan wederverkopers.