Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Wat is Vuistneuken?

Vuistneuken (ook wel fistfucken, fisting of vuistseks) is een seksuele techniek. Dit is een techniek waarbij meerdere vingers en soms de hele hand in de vagina of anus wordt gedaan.

Dit wordt op verschillende manieren gedaan. Bij punch wordt na een uitgebreide voorbereiding in een keer de vuist in de opening geslagen. Hieraan zijn grote gezondheidsrisico's verbonden!

Vuistneuken kan pas nadat men eerst meerdere keren in een korte tijd met meerdere vingers de vagina of anus is binnengegaan. Sommigen beweren dat hierbij de ontvang(st)er een zeer intensief seksuele beleving heeft met een intensief orgasme. Maar bij de meeste mensen doet dit zeer en wekt het idee alleen al afschuw. Vuistneuken komt in de extremere pornofilms voor sinds eind jaren tachtig

Let op: Gevaarlijk! Het gevaar bij vuistneuken is dat de vagina of anus beschadigd wordt. Meestal zijn dit zeer pijnlijke beschadigingen. Ook bestaat er infectiegevaar. Er zijn zelfs enkele uiterst zeldzame gevallen beschreven waarin vuistneuken de dood ten gevolge had. (Bron: Wikipedia)