Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1131 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 9 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerGratis 12 Durex Glyder Condooms bij uw bestelling vanaf € 25,- !

Strippen voor bevalling

Wanneer je bij de verloskundige moet komen om te strippen voor een bevalling, bedoelen ze hiermee dat ze proberen om met de vingers het vruchtvlies bij de baarmoedermond iets los te maken. Dit gebeurt aan het einde van de zwangerschap, wanneer de baby nog niet geboren is na de uitgerekende datum. Het moment wanneer het strippen voor de bevalling precies gebeurt hangt o.a. af van het hormoon prostaglandine en de rijpheid van de baarmoedermond. Daarbij moet er tenminste 1 cm ontsluiting zijn.

Wanneer de vliezen aan de wand iets worden losgemaakt komt het hormoon oxytocine vrij. In veel gevallen zullen vrouwen door het vrijkomen van dit hormoon, na het strippen, binnen 24 tot 48 uur bevallen. Het komt ook vaak voor dat vrouwen na het strippen niet bevallen maar wel te maken krijgen met voorweeën. Het strippen aan het einde van de zwangerschap is dus geen garantie voor een bevalling, maar kan weldegelijk helpen om een verlate bevalling op gang te helpen op een natuurlijke wijze.

Speciaal voor u geselecteerd:

Pasante Kung XS Condooms 12 Stuks - 6.95  Billy Boy Dotted Condooms 10 Stuks - 7.75  LifeStyle ER2 Condoom 1 Stuks - 0.85  Durex Banaan Condoom 1 Stuk - 0.95