Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Wat is Squirten?

Squirten (ook wel squirting genoemd) is de vrouwelijke variant van het mannelijke klaarkomen. Tijdens het squirten komt er vocht uit de vagina of urinebuis.

Er zijn 2 vormen van squirten, namelijk urethrale ejaculatie en vaginale ejaculatie. Bij de eerste vorm komt het vocht uit de blaas via de urinebuis en bij de tweede vorm komt het vocht uit de vagina, dat daar door de bekkenbodemspieren wordt uitgeperst.

Vrouwen die kunnen squirten, kunnen dit vaak na het stimuleren van hun G-Spot. Lang niet alle vrouwen kunnen squirten. Het squirten dat je in pornofilms ziet is vaak het werk van een van te voren ingebrachte vloeistof. Uit onderzoek blijk, dat bij vrouwen die wel kunnen squirten, het vaak gaat om een wittige reukloze vloeistof die qua chemische samenstelling te vergelijken is met het prostaatvocht bij mannen.

De vrouwelijke ejaculatie, het squirten (of squirting), is erg zeldzaam. Onderzoeken hierna verschillen nogal in de exacte cijfers. Ondanks dat lang niet alle vrouwen kunnen squirten, hebben veel vrouwen wel een gevoelige G-Spot. Wanneer deze wordt gestimuleerd komen veel vrouwen krachtiger klaar.