Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1138 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 8 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerDiscreet en veilig condooms bestellen

Sperma

Sperma is in ruime zin de door de mannelijke geproduceerde vloeistof met geslachtscellen met seksuele reproductie. Bij zoogdieren, waaronder de mens, is het een bij de zaadlozing uit de penis geloosde vloeistof, die het product is van diverse organen. De zaadcellen worden aangemaakt in de teelballen en rijpen in de bijballen. Met de zaadblaasjes en de klieren van Cowper dragen zij bij aan de samenstelling. Bij de menselijke zaadlozing bevat sperma 1 tot 3% zaadcellen. De rest is vocht, afkomstig uit de prostaat en zaadblaasjes. De voedzame bestanddelen, met name prote´nen, worden opgenomen door het bloed.

Het vocht komt er alleen bij een zaadlozing of ejaculatie. Daarbij kan men een orgasme voelen, maar een orgasme en zaadlozing staan volledig apart. Per ejaculatie wordt ongeveer 3 tot 5 ml sperma geloosd (een vingerhoedje vol), dat normaal echter tussen 100 en 200 miljoen zaadcellen bevat. Per milliliter zijn er dat er zo'n 20 tot 50 miljoen. De zaadcellen die niet naar buiten worden gestuwd, worden na ongeveer een maand afgebroken. Sperma kan wel, diepgevroren, jarenlang worden bewaard voor kunstmatige inseminatie. (Bron: Wikipedia)

Speciaal voor u geselecteerd:

MySize 60mm Condoom 1 Stuk - 1.25  EXS Glow in the Dark Condooms 3 Stuks - 4.95  Durex London Condooms 1000 Stuks - 177.65  Condomi XXL Condooms 100 Stuks - 34.95