Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1147 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 8 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerDiscreet en veilig condooms bestellen

Seksueel Overdraagbare Aandoening (SOA)

SOA is een afkorting van "Seksueel Overdraagbare Aandoeningen". Met het woord SOA wordt een grote groep van seksueel overdraagbare aandoeningen bedoelt. Een ander woord voor SOA is "geslachtsziekten".

Een seksueel overdraagbare aandoening (SOA), is een ziekte die vooral wordt overgedragen door seksueel contact (bijvoorbeeld door geslachtsgemeenschap, orale seks of anale seks). De ziekteverwekker van een SOA kan zich bijvoorbeeld bevinden in het slijm van de vagina van de vrouw, of in het sperma of achter de voorhuid van de man. Wanneer contact wordt gemaakt met een partner kan de SOA worden overgedragen. Daarvoor is soms een wondje nodig bij de ontvanger, maar dat is lang niet altijd het geval! Veel SOA's zijn ook wel op andere wijze overdraagbaar, bijvoorbeeld door intiem maar niet seksueel contact, of door bloedtransfusies. (Bron: Wikipedia.org)

Wanneer je denkt een SOA te hebben, moet je jezelf direct laten testen bij de huisarts. Dit omdat seksueel overdraagbare aandoeningen vaak gemakkelijk worden verspreid. Vervelend voor jou, maar ook zeker voor de persoon waar je seks mee hebt! Veel mensen schamen zich wanneer ze voor een mogelijke SOA naar de huisarts moeten, maar weet dat je "een van de tienduizenden bent" met vergelijkbare klachten die elk jaar bij de huisartsen langskomen!

Speciaal voor u geselecteerd:

Durex Ribbed Condooms 12 Stuks - 14.95  Euroglider Condooms 144 stuks - 24.95  Durex Extra Safe Condooms 144 Stuks - 104.95  Durex Play Feel Glijmiddel 1 Stuk - 10.89