Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1131 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 9 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerGratis 12 Durex Glyder Condooms bij uw bestelling vanaf € 25,- !

Qlaira

Qlaira is een nieuw anticonceptiepil van Bayer, welke sinds 1 juni 2009 in Nederland te verkrijgen is. De Qlaira anticonceptiepil is de eerste en enige pil die een natuurlijk, dat wil zeggen lichaamseigen, oestrogeen bevat, namelijk estradiol. Dit hormoon wordt ook door het vrouwelijke lichaam zelf aangemaakt.Qlaira is een combinatiepil, en bevat dus ook een progestageen. De Qlaira anticonceptiepil heeft een 4-fasen doseringsschema. De verschillende concentraties van estradiol en dienogest zorgen voor het juiste effect op het juiste tijdstip, net als bij de natuurlijke cyclus! De 26 pillen hebben 4 kleuren, welke met de 4 fasen overeenkomen. Een voordeel van deze pil is dat de strip behalve de 26 pillen ook 2 niet-actieve (placebo's) pillen bevat. Deze zijn wit. Je slikt dus gewoon door, waardoor de kans op te laat innemen afneemt, wat weer betekend dat ongewenste zwangerschappen makkelijker kunnen worden voorkomen!

Speciaal voor u geselecteerd:

MySize 60mm Condooms 10 Stuks - 9.95  Durex Extra Safe Condooms 24 Stuks - 21.95  Durex Taste Me Condooms 12 Stuks - 11.95  Durex Natural Condooms 72 Stuks - 34.95