Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1140 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 8 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerDiscreet en veilig condooms bestellen

Latexallergie

Latexallergie is een allergie voor natuurrubber. Latex is een natuurproduct, en wordt geproduceerd uit het sap van de Braziliaanse rubberboom (hevea brasiliensis). Daardoor zitten er natuurlijke eiwitten in rubber, waar mensen soms allergisch voor kunnen worden. Latexallergie is een type 1 allergie: het onmiddellijke type. Klachten ontstaan binnen minuten tot een uur na contact, en kunnen bestaan uit roodheid, jeuk, galbulten, angio-oedeem, astma en in ernstige gevallen symptomen van anafylaxie: bloeddrukdaling en shock.

Latexallergie is pas in de jaren 80 ontdekt, en is tot halverwege de jaren 90 sterk in frequentie toegenomen. Vooral onder personeel in de gezondheidszorg komt het veel voor. Deze trends worden verklaard door de toename van het gebruik van handschoenen, door de aidsepidemie. Daarbij zijn ook veel handschoenen van slechte kwaliteit gemaakt. Handschoenen waren vaak gepoederd. Dit poeder raakt "vervuild" met latex. Ingeademd poeder zorgt voor blootstelling van de slijmvliezen. Waarschijnlijk is dit een belangrijke route waardoor mensen allergisch zijn geworden. Nu minder gepoederde handschoenen en vaker handschoenen van andere materialen (vinyl, nitriel, PVC) gebruikt worden, worden minder mensen allergisch voor latex. Daarnaast ontwikkelen ook mensen met een spina bifida vaker een latexallergie. (Bron: Wikipedia)

Speciaal voor u geselecteerd:

Durex Orgasm Intense Condooms 10 Stuks - 12.95  Beppy Condooms 72 Stuks - 16.95  Durex Fiesta Condooms 8 stuks - 6.45  Ritex Ideal Condooms 12 Stuks - 9.95