Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1148 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 8 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerDiscreet en veilig condooms bestellen

Klaarkomen

Klaarkomen is een ander woord voor "orgasme", of "climax". Wanneer mannen klaarkomen gaat dit vrijwel altijd gepaard met een zaadlozing. Ook vrouwen kunnen klaarkomen, al is dit vaak niet direct zichtbaar (maar wel hoorbaar :) ). Wel kunnen vrouwen tijdens het klaarkomen een doorzichtige vloeistof afscheiden in de vagina.

Het lekkere gevoel dat een orgasme doorgaan geeft is een stimulans vanuit ons lichaam om seks te hebben. Door het krijgen van een orgasme wordt de voorplanting dus op een positieve manier gedient.

Het is mogelijk om meerdere keren achter elkaar klaar te komen. Zowel mannen als vrouwen kunnen dit, al vergt het voor mannen meer moeite dan voor vrouwen. Wanneer je dit wil moet je vooral gaan oefenen en expirimenteren.

Volgens onderzoek blijken jongens en jonge mannen gemiddeld meer dan 1x een orgasme per dag te hebben. Dit neemt af na mate men ouder wordt. Ondanks de leeftijd blijken sexueel actieve mannen toch gemiddeld 1x per dag een orgasme te hebben. Wel moet hieraan worden toegevoegd dat het doen van onderzoek hierna erg lastig is. Bij vrouwen blijkt het aantal orgasmes een stuk lager te liggen. Een van de redenen hiervoor blijkt dat dit te maken heeft met de kwaliteiten van de relatie en de aanwezigheid van een partner.

Speciaal voor u geselecteerd:

Durex Pleasuremax Warming Condooms 8 stuks - 9.95  Fair Squared Aroma Passion Condooms 10 Stuks - 6.99  MySize 64mm Condooms 10 Stuks - 9.95  Pasante Trim Condooms 144 Stuks - 38.95