Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1146 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 8 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerDiscreet en veilig condooms bestellen

Kalendermethode

De kalendermethode wordt door sommige stellen gebruikt om de kans op ongewenste zwangerschap zo klein mogelijk te houden. Bij de kalendermethode wordt uitgerekend wanneer de vrouw vruchtbaar is. In deze periode heeft het stel dan geen seks. Ook de dagen rondom deze periode wordt er niet gevreeën, omdat spermacellen langere tijd kunnen overleven. Omdat de vruchtbare methode van vrouw-tot-vrouw verschilt, zal je dus zelf moeten uitrekenen wanneer dit voor jou, of je partner is.

De kalendermethode is een zeer onbetrouwbare manier van anticonceptie. Zelfs wanneer je kalendermethode perfect zou toepassen, bestaat er nog steeds een kans van ongeveer 10% dat de vrouw toch zwanger wordt!

De kalendermethode is daar en tegen wel erg handige manier wanneer je juist wel zwanger wilt worden. Je kan dan berekenen wanneer de vrouw het meest vruchtbaar is en de kans op bevruchting het grootste zal zijn.

LET OP!: De kalendermethode is een zeer twijfelachtige manier van het hebben van geslachtsgemeenschap. Het is absoluut GEEN garantie voor het niet bevruchten van een vrouw. De kalendermethode mag absoluut niet als anticonceptie-methode gebruikt worden! Gebruik altijd een condoom!

Speciaal voor u geselecteerd:

EXS City Mix Condooms 6 Stuks - 4.95  XXL Condoom Pakket 8 Stuks - 7.25  Durex Play Feel Glijmiddel 1 Stuk - 10.89  Durex Lovers Connect Glijmiddel 2x 60ml - 23.95