Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1148 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 8 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerDiscreet en veilig condooms bestellen

Discreet Condooms

Discreet-Condooms.nl is een initiatief van AllesIsOnline.nl en is opgericht in het begin van 2007. Het doel van Discreet-Condooms.nl is om condooms en bijbehorende producten discreet en goedkoop aan te bieden aan een groot publiek. Discreet-Condooms.nl was een van de eerste online condoomwinkels welke geen verzendkosten rekende bij elke bestelling. Online Condoomwinkels waarbij tot wel 5 tot 10 euro per bestelling extra werden gerekend aan verzendkosten waren geen uitzondering! Daarnaast gaven en geven wij vaak gratis condooms en condoomartikelen weg bij bestellingen.

In het begin van Discreet-Condooms.nl was er aardig wat weerstand vanuit de markt. Zo zou de lage prijs die Discreet-Condooms.nl rekende aan haar klanten de markt kapot maken. Discreet-Condooms.nl importeerde in het begin veel condooms uit andere (Europeese) landen. Een van de bekenste condoomfabrikanten, welke de desbetreffende condooms produceerde was echter niet bereid Discreet-Condooms.nl te voorzien van orginele gebruiksaanwijzingen, waardoor de producten niet zouden kunnen worden verkocht. Condooms mogen in Nederland niet worden verkocht zonder nederlandstalige handleiding! Door het maken van een eigen gebruiksaanwijzing is dit probleem eenvoudig opgelost.

Ook de op dat moment zijnde eigenaar van een andere condoomwebwinkel (naam van de webwinkel is weggelaten om privacy redenen) had moeite met de nieuwe concurrent. Dit kwam helaas doordat de voorloper van Discreet-Condooms.nl per ongeluk condooms had toegezonden naar een enkele consument (waaronder de eigenaar van de webwinkel) zonder het wettelijk verplichte CE-Keurmerk. Deze persoon dreigde direct AllesIsOnline.nl aan te klagen, zonder dat de producten retour zouden worden gedaan (iets wat in het Nederlandse rechtsysteem vrijwel onmogelijk is om te doen! Je moet eerst samen proberen tot een oplossing komen!). In een telefonisch gesprek later met de man bleek vooral dat de lage prijzen en de goede verzendvoorwaarden het probleem waren. Net als Discreet-Condooms.nl wist ook hij dat deze condooms in dezelfde fabriek werden gemaakt en aan dezelfde eisen voldeden als de condooms met daarop de CE-markering geprint. Uiteraard is dit een jammerlijk incident geweest en controleren wij nu zeer nauwkeurig of condooms aan de Nederlandse wettelijke eisen voldoen.

Discreet-Condooms.nl heeft in de afgelopen tijd een grote klantkring opgebouwd en groeit nog steeds. De doelstelling van 2007 blijft overeind en proberen we nog meer aan te scherpen!

Speciaal voor u geselecteerd:

Durex Orgasmic Condooms 12 Stuks - 14.95  Candida Zelftest - 21.95  Durex Feeling Ultra 6x 10 stuks - 52.95  Vingercondooms Extra Lage Wit Gepoederd 100 Stuks - 6.95