Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Wat is Dating?

Wanneer je aan dating doet ontmoet je andere personen die in de regel opzoek zijn naar liefde en vriendschap. Je hebt ook vormen van dating waarbij men uit is op geslachtsgemeenschap (seks). Deze vorm van dating wordt ook wel sexdating genoemd.

Op het internet vind je vele website waarop je met andere personen kunt daten. Sommige dating-websites zijn alleen gericht op Homo's of Hetero's. Bij andere dating-websites is iedereen ongeacht de sexuele voorkeur welkom. Bij de meeste dating-websites moet je een eigen profiel aanmaken. Sommige dating-websites zijn gratis, voor anderen moet (soms behoorlijk) betaald worden.

Wanneer je met iemand voor het eerst een date hebt kan je het beste afspreken op een drukke openbare plaatst. Wanneer het niets is, kan je dan eenvoudig weglopen. Ook is het verstandig altijd iemand te vertellen waar je heen gaat, waarom hoef je uiteraard niet te vertellen. Wel is handig altijd de naam en eventueel telefoonnummer van de persoon in kwestie in huis achter te laten.