Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1131 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 9 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerGratis 12 Durex Glyder Condooms bij uw bestelling vanaf € 25,- !

Chlamydia

Chlamydia (afgeleid van Chlamydiasis) is een bacterie die valt onder de catagorie van Sexueel Overdraagbare Aandoeningen (SOA). Bij vrouwen kan chlamydia bekkenonsteking veroorzaken, waardoor vrouwen onvruchtbaar kunnen worden. De bacterie met de naam Chlamydia trachomatis is de veroorzaker van deze SOA.

Het vervelende van deze vorm van chlamydia is dat dit syntoom loos kan voortbestaan in het lichaam. Schattingen zijn dat dit bij vrouwen 60% en bij mannen 30% het geval is. Wanneer je dus seks hebt gehad met iemand die mogelijk besmet is met chlamydia, is het zeer belangrijk om je te laten testen. Zeker omdat je er niets van hoeft te vernemen, maar ondertussen wel anderen kan besmetten, met alle mogelijke gevolgen van dien!

In Nederland gebeurt de behandeling van chlamydia met het effectieve antibioticum azithromycine. Hierdoor kan je snel van deze vervelende SOA afkomen.

Speciaal voor u geselecteerd:

Condomi XXL Condooms 10 Stuks - 7.95  Durex Extra Safe Condooms 24 Stuks - 21.95  Durex Assortiment 20 Stuks - 14.50  Durex Ambassador Glyder Condooms 500 Stuks - 59.95