Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1138 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 8 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerDiscreet en veilig condooms bestellen

Anale seks

Anale seks is gemeenschap waarbij de man een ander persoon, zowel man als vrouw (!), penetreert in de anus. Anale seks wordt in de volksmond ook wel eens "kontneuken" genoemd.

Anale seks wordt door de beoefenaars vooral gewaardeerd omdat de penis van de man meer wordt samengeknepen dan in de vagina. Hierdoor zou een man heftiger en ook sneller kunnen klaarkomen.

Anale seks wordt niet door iedereen gewaardeerd. Niet alle vrouwen en mannen willen aan anale seks doen. Vaak doet de eerste keer dat je anale seks hebt ook (wat) pijn. Echter net als vaginale seks wordt dit volgens de meeste personen steeds minder en zou het zelfs prettig moeten zijn voor de ontvangende persoon.

Wanneer je van plan bent om anale seks te hebben, is het belangrijk dat je naast condooms (want er kan (wat) bloed bij vrijkomen!) ook ruim voldoende glijmiddel is huis hebt. Door tijdens de anale seks ruim voldoende glijmiddel te gebruiken, maak je het voor beide personen een stuk prettiger. Ook zijn er speciale dikkere condooms, welke nog beter geschikt zijn voor anale seks dan standaard condooms. Volgens fabrikanten van condooms zou je overigens ook anale seks kunnen hebben met een standaard condoom. Wel wordt altijd geadviseerd om veel glijmiddel te gebruiken!

Speciaal voor u geselecteerd:

Durex Comfort XL 144 Stuks - 59.95  Durex Ambassador Glyder Condooms 24 Stuks - 6.95  Durex Banaan Condooms 12 Stuks - 9.99  My Size Condooms 47mm 36 Stuks - 22.95