Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Wat is Anale seks?

Anale seks is gemeenschap waarbij de man een ander persoon, zowel man als vrouw (!), penetreert in de anus. Anale seks wordt in de volksmond ook wel eens "kontneuken" genoemd.

Anale seks wordt door de beoefenaars vooral gewaardeerd omdat de penis van de man meer wordt samengeknepen dan in de vagina. Hierdoor zou een man heftiger en ook sneller kunnen klaarkomen.

Anale seks wordt niet door iedereen gewaardeerd. Niet alle vrouwen en mannen willen aan anale seks doen. Vaak doet de eerste keer dat je anale seks hebt ook (wat) pijn. Echter net als vaginale seks wordt dit volgens de meeste personen steeds minder en zou het zelfs prettig moeten zijn voor de ontvangende persoon.

Wanneer je van plan bent om anale seks te hebben, is het belangrijk dat je naast condooms (want er kan (wat) bloed bij vrijkomen!) ook ruim voldoende glijmiddel is huis hebt. Door tijdens de anale seks ruim voldoende glijmiddel te gebruiken, maak je het voor beide personen een stuk prettiger. Ook zijn er speciale dikkere condooms, welke nog beter geschikt zijn voor anale seks dan standaard condooms. Volgens fabrikanten van condooms zou je overigens ook anale seks kunnen hebben met een standaard condoom. Wel wordt altijd geadviseerd om veel glijmiddel te gebruiken!