Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Wanneer kun je een XXL Condoom gebruiken?


Er wordt altijd aangeraden een XXL Condoom te gebruiken wanneer een normaal condoom te krap zit. Maar wanneer is dat nu eigenlijk, want een condoom hoort toch ook strak te zitten?

Wanneer je penis groter is dan 18 centimeter, gemeten vanaf de onderbuik tot puntje van de eikel, of een omtrek heeft van meer dan 14 centimeter, raden wij je altijd aan om eens te kijken naar XXL Condooms. Het XXL Condoom Probeerpakket is dan een goede aanrader, omdat je dan zelf goed kan testen welk type XXL Condoom voor jou het meest geschikt is.

Een andere manier om te testen of een XXL Condoom misschien beter is, is alsvolgt: Wanneer je een normaal condoom neemt (bijvoorbeeld Durex Natural) en deze om je penis doet, wanneer deze volledige stijf is (!), moet deze niet al te lastig om te doen zijn en goed aansluiten om de penis. Wanneer het erg veel moeite kost om het condoom om te doen, of wanneer deze veel te strak zit (afgeknepen of pijnlijk gevoel), is het aan te raden om eens een XXL Condoom te proberen.

Tot slot is het ook voor mannen met een dikke penis aan te raden om een groter condoom te gebruiken (v.a. circa 14cm omtrek). Het condoom opzich is dan wel iets te groot voor de penis, maar het zit wel prettiger en het condoom zal minder snel scheuren.

Wanneer je een goed zittend condoom gebruikt wordt de seks ook een stuk beter en zal het condoom minder snel beschadigen. Voor vragen kun je natuurlijk altijd (zeer discreet en anoniem) contact met ons opnemen!
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!