Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1148 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 8 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerDiscreet en veilig condooms bestellen

Abonneer je nu op onze RSS Feed! Veilig en vertrouwd aankopen doen op Discreet Condooms

Datum: 07-04-2009

Vandaag hebben we op Discreet-Condooms.nl het nieuwe beveiligingscertificaat geïlstalleerd. Hierdoor is het doen van bestellingen in onze gespecialiseerde condoomwebwinkel een van de veiligste in zijn soort!

Veilig bestellen en betalen
Wij hechten veel waarde aan uw vertrouwen in Discreet-Condooms.nl. Wanneer u op onze website een bestelling plaatst en betaalt zal dit altijd veilig gebeuren.

Om uw bestelling zo veilig mogelijk te verwerken, ziet u in uw webbrowser een slotje staan. Dit slotje is van het 2048 Bits SSL beveiligingscertificaat dat op onze webserver draaid. Het slotje in uw browser garandeerd de identiteit van onze webserver. Hierdoor is het bestellen en betalen van onze producten zeer veilig!

Veiliger dan normaal
Daar waar andere gespecialiseerde condoomwebwinkels stoppen met het aanbieden van beveiligde transacties, gaat Discreet-Condooms.nl verder! Het beveiligingscertificaat van andere winkels is "slechts" 512 Bits, of 1024 Bits. Op Discreet-Condooms.nl gaan wij echter nog een stapje verder door gebruik te maken van het velen malen veiligere 2048 Bits SSL beveiligingscertificaat!

Hoe weet ik zeker dat ik veilig betaal?
Om er zeker van te zijn dat u veilig betaalt, controleert u of u het slotje in uw webbrowser ziet. Voor Internet Explorer ziet u dit slotje naast de adresbalk of rechts onderin het scherm van uw webbrowser. Voor Firefox kijk u rechts onder in de webbrowser. Sommige versies van Firefox laten ook het kleine logo van Veilig en vertrouwd aankopen doen op Discreet Condooms, links van de adresbalk, zien in een blauw vlak.

Door vervolgens op het slotje en daarna op "Certificaat Weergeven" te klikken kunt u de identiteit van de webserver controleren. Ook vindt u hier alle technische gegevens van welke het certificaat gebruik maakt, die van belang zijn voor uw webbrowser.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over de veiligheid van Discreet-Condooms.nl? Neem dan gerust contact met ons op!

Speciaal voor u geselecteerd:

Durex Play Aloe Vera Verzorgend Glijmiddel 1 Stuk - 10.89  Condomi Ultra Thin Condooms 12 Stuks - 7.95  EXS Smiley Face Condooms 6 Stuks - 5.95  Durex Natural Condooms 144 Stuks - 53.95  

Ander nieuws op Discreet-Condooms.nl: