Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Veilig en vertrouwd aankopen doen op Discreet Condooms?


Vandaag hebben we op Discreet-Condooms.nl het nieuwe beveiligingscertificaat geïlstalleerd. Hierdoor is het doen van bestellingen in onze gespecialiseerde condoomwebwinkel een van de veiligste in zijn soort!

Veilig bestellen en betalen
Wij hechten veel waarde aan uw vertrouwen in Discreet-Condooms.nl. Wanneer u op onze website een bestelling plaatst en betaalt zal dit altijd veilig gebeuren.

Om uw bestelling zo veilig mogelijk te verwerken, ziet u in uw webbrowser een slotje staan. Dit slotje is van het 2048 Bits SSL beveiligingscertificaat dat op onze webserver draaid. Het slotje in uw browser garandeerd de identiteit van onze webserver. Hierdoor is het bestellen en betalen van onze producten zeer veilig!

Veiliger dan normaal
Daar waar andere gespecialiseerde condoomwebwinkels stoppen met het aanbieden van beveiligde transacties, gaat Discreet-Condooms.nl verder! Het beveiligingscertificaat van andere winkels is "slechts" 512 Bits, of 1024 Bits. Op Discreet-Condooms.nl gaan wij echter nog een stapje verder door gebruik te maken van het velen malen veiligere 2048 Bits SSL beveiligingscertificaat!

Hoe weet ik zeker dat ik veilig betaal?
Om er zeker van te zijn dat u veilig betaalt, controleert u of u het slotje in uw webbrowser ziet. Voor Internet Explorer ziet u dit slotje naast de adresbalk of rechts onderin het scherm van uw webbrowser. Voor Firefox kijk u rechts onder in de webbrowser. Sommige versies van Firefox laten ook het kleine logo van Veilig en vertrouwd aankopen doen op Discreet Condooms, links van de adresbalk, zien in een blauw vlak.

Door vervolgens op het slotje en daarna op "Certificaat Weergeven" te klikken kunt u de identiteit van de webserver controleren. Ook vindt u hier alle technische gegevens van welke het certificaat gebruik maakt, die van belang zijn voor uw webbrowser.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over de veiligheid van Discreet-Condooms.nl? Neem dan gerust contact met ons op!
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!