Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Super veilig bestellen op Discreet Condooms!?


Op Discreet-Condooms.nl zijn we altijd bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Deze week zal er in de webwinkel een extra zware SSL beveiliging worden ingebouwd, om zo het bestelproces nog veiliger te maken.

SSL beveiliging is te herkennen aan het bekende "slotje" dat tijdens het bestelproces in de webbrowser te zien is. Door SSL beveiliging worden de gegevens van de klant gecodeerd verzonden. Hierdoor is het voor onbevoegden vrijwel onmogelijk om deze informatie te lezen, of te bewerken tijdens het bestelproces.

De SSL beveiliging die in de webwinkel van Discreet-Condooms.nl zal worden ge´stalleerd is state-of-the-art. Waar andere gespecialiseerde condoom webwinkels stoppen met "slechts" 512, of 1024, Bits encryptie, gaat Discreet-Condooms.nl uw persoonlijke gevens coderen met maarliefst 2048 Bits SSL encryptie! Deze verdubbeling maakt het voor kwaadwillenden zo goed als onmogelijk om persoonlijke informatie te bekijken!

Uiteraard kunt u ook zelf veel doen om kwaadwillenden geen kans te geven. Op de website van 3x Kloppen staat een doe-het-zelftest om te controleren of uw computer aan de meest recente veiligheidsnormen voldoet!
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!