Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1147 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 8 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerDiscreet en veilig condooms bestellen

Abonneer je nu op onze RSS Feed! Slechtere seks door optimisme over eigen penislengte

Datum: 04-08-2009

Uit verkooponderzoek van de online condoomwinkel Discreet-Condooms.nl blijkt dat Nederlandse mannen over het algemeen veel te optimistisch zijn over hun eigen penislengte. Mannen scheppen graag op over hun "grote jongen", maar ze vergeten hierbij dat dit het seksplezier aanzienlijk verlaagd, voor zowel zichzelf als hun partner!

Onderzoek heeft aangetoond dat de penislengte van de (West)Europese man tijdens een erectie gemiddeld rond de 15 centimeter is (zie plaatje). Echter wanneer je kijkt naar de verkoop van condooms, blijken mannen vooral condooms te kopen die het meest geschikt zijn voor grotere penissen. Vrouwen blijken wat dat betreft meer "zicht" te hebben op de penislengte van hun man en kopen gemiddeld gezien beter passende condooms.


Grafiek gemiddelde penislengte Europeanen tijdens een erectie
Grafiek gemiddelde penislengte van Europeanen tijdens een erectie.

Wanneer we bijvoorbeeld kijken naar het merk Durex, dan zien we dat er vooral veel Durex Natural Condooms worden verkocht. Echter wanneer we er de bovenstaande tabel bijnemen, zouden juist de Durex Ambassador Glyder Condooms het meest geschikt moeten zijn. De Durex Glyder Condooms zouden verreweg de meest verkochte condooms moeten zijn, maar dit is niet het geval! Wellicht omdat hiervan algemeen bekend is dat deze zijn gemaakt voor de wat "kleinere man", zal je niet heel snel iemand met een "glydertje" in zijn portemonnee zien rondlopen. Overigens zijn dit type condoom wel zeer veel te vinden in Privéhuizen, of andere (seks)horeca! Wat hoogste waarschijnlijk te maken heeft met de prijs...

Reden waarom mannen een te groot condoom gebruiken zijn erg divers. Een van de belangrijkste reden zou zijn dat mannen zich schamen bij het kopen van kleinere condooms. Het kopen van een XL condoom geeft toch net even wat meer voldoening... Een andere belangrijke reden is dat de kleinere condooms niet in grote hoeveelheid op voorraad liggen in winkels, dit in tegenstelling tot andere grotere condooms. Een derde belangrijke reden zou kunnen zijn dat mannen zich tijdens de seks behoorlijk onprettig voelen wanneer ze aankomen zetten met een kleiner condoom.

Dat mannen te optimistisch zijn over hun eigen penislengte geeft ook een 2 tal belangrijke problemen tijdens de seks. Een te los zittend condoom scheurt of knapt sneller dan een goed (strakker) zittend condoom. Ook wordt de gevoeligheid van de eikel tijdens de seks een stuk minder wanneer je een te groot condoom gebruikt. Het gebruiken van een te groot condoom verlaagt het seksplezier aanzienlijk!

Speciaal voor u geselecteerd:

Pasante Trim Condooms 144 Stuks - 38.95  NJC Dotted Condooms 16 Stuks - 8.95  Durex Aardbei Condoom 1 Stuk - 1.25  Durex CloseFit Condooms 24 Stuks - 22.95  

Ander nieuws op Discreet-Condooms.nl: