Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Seks maakt je slimmer?


2 onafhankelijke studies hebben het bewezen, door seks wordt je slimmer!

De Duitste socioloog Werner Habermehl stelt dat vrijen een positieve uitwerking heeft op onze intelligentie. Volgens Habermehl maakt regelmatig seksuele activiteit een significant verschil voor ons mentale vermogen. Ofwel, je hersenen presteren en ontwikkelen beter als je regelmatig seks hebt. (bron: Ze.nl)

Habermehl heeft dit uitgevonden in een test bij universitaire studenten, waarbij hij de mentale prestaties mat voor en na de seks. Studenten die regelmatig seks hadden, bleken betere resultaten te scoren, dan studenten die celibaat (seksloos) leefden. Ook hadden de seksueel actieve studenten minder tijd nodig om de opdrachten uit te voeren.

Ook uit een onderzoek van de University of Calgary, blijkt dat seks een mens slimmer maakt. Na een orgasme maakt je lichaam namelijk het natuurlijke hormoon prolactine aan. En juist dit hormoon zorgt voor de aanmaak van nieuwe hersencellen! (bron: Vrouwonline.nl)

Apart detail bij deze onderzoeken is overigens dat (zeer) intelligente mensen gemiddeld minder seks zouden hebben. Het blijkt dat (zeer) intelligente mensen vooral bezig zijn met het plannen en uitvoeren van hun loopbaan en daardoor minder tijd hebben voor seksuele activiteiten!
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!