Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Noorderlingen vinden condooms kopen eng?


Inwoners van Noord-Nederland schamen zich vaker bij de aankoop van condooms of de morning afterpil dan andere Nederlanders.

Dit blijkt uit onderzoek onder 1022 Nederlanders in opdracht van Neprofarm, de Nederlandse Vereniging van de Farmaceutische Industrie en Zelfzorggeneesmiddelen en Gezondheidsproducten.

Van alle Nederlanders schaamt een derde zich voor de aankoop van luiers en andere incontinentiematerialen en anticonceptiemiddelen, zo blijkt. Jongeren schamen zich vaker dan ouderen. Mensen uit het zuiden schamen zich met 36 procent in het algemeen het vaakst en inwoners van de grote steden het minst. De inwoners van de noordelijke provincies schamen zich meer dan de andere regio's n Nederland voor het aanschaffen van anticonceptie, maar juist minder voor stoelgangsproducten (zoals diarreeremmers, aambeienzalf of anti-constipatiemiddelen). © 2016 Groninger Gezinsbode, Woensdag 6 april 2016.

Voor alle mensen die zich niet helemaal op hun gemak voelen bij het kopen van condooms biedt Discreet-Condooms.nl uitkomst! Alle bestellingen worden altijd gratis en zeer discreet verzonden in Nederland. Daarnaast betaalt de consument gemiddeld 20% minder dan in de reguliere winkel en andere webshops.
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!