Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Nieuwe verzendmethode in gebruik?


Vanaf gisteravond is het mogelijk om naast de standaard gratis verzending en de verzending via Kiala, ook te kiezen voor verzending via TNT-Pakketpost. Wanneer u ervoor kiest om uw bestelling te laten verzenden via TNT-Pakketpost, zal het pakket persoonlijk door de TNT-Post bezorger worden overhandigd op het door u opgegeven adres.

Wanneer uw bestelling te groot is voor een brievenbuszending en u heeft aangegeven uw bestelling via TNT-Pakketpost te willen laten bezorgen, dan zal deze extra verzekerd worden verzonden. Hiermee wordt uw bestelling automatisch tot € 500.- verzekerd. In geval van verlies van het pakket, tijdens de distributie, zal TNT het volledige aankoopbedrag vergoeden. U kunt dan uiteraard kiezen of u het aankoopbedrag retour wilt, of nogmaals een zending wilt laten plaatsvinden onder dezelfde voorwaarden! Wanneer u voor de eerste optie zou kiezen, dan storten wij het aankoopbedrag terug.

Hiermee heeft Discreet-Condooms.nl alle soorten verzendmogelijkheden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Er is altijd een verzendmethode die bij u past!
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!