Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

NJC Condooms stopt, maar wij hebben ze nog?


Helaas hebben we een paar maanden geleden moeten vernemen dat NJC stopt met het produceren van NJC Condooms. Erg jammer, want de zeer gunstige prijs en uitmuntende kwaliteit werden en worden door veel consumenten zeer geprijsd.

Gelukkig hebben we nog een behoorlijk voorraad NJC Condooms in ons magazijn, maar ook deze slinkt elke dag weer een stukje verder. We raden je daarom aan om nu nog de NJC Condooms die je graag gebruikt te bestellen, om zo de teleurstelling van het verdwijnen van dit geweldige merk nog enigszins uit te stellen.

House of Denmark, de eigenaar van NJC - Not Just Condoms, heeft ons inmiddels laten weten wel te denken aan een nieuwe reeks voorbehoedsmiddelen, maar weet nog niet of en wanneer deze op de markt zullen verschijnen. De condoommarkt is onderhevig aan enorme concurrentie en de kleine merken krijgen maar moeilijk vaste voet onder de grond in Nederland. Hierdoor is het daarom maar zeer de vraag of NJC überhaupt nog eens zal terugkeren. Wij hopen in ieder geval van wel en zullen ze zeker in ons assortiment opnemen!
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!