Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Glow in the Dark Condooms getest?


Wat zijn de beste glow in the dark condooms, zijn ze veilig en waar kun je ze het beste discreet en anoniem bestellen? We hebben het voor je getest met de glow in the dark condooms van EXS en Technosex.

Hoe werkt een Glow in the Dark condoom?


Aan de oppervlakte van een glow in the dark condoom zit een speciale laag welke licht opneemt en weer uitzend gedurende ongeveer 20 minuten. Wanneer je het glow in de dark condoom uit de beschermde verpakking haalt, moet je deze circa 30 seconden in een heldere lichtbron, zoals een lamp, houden. Doe hierna het condoom om en het licht uit en jij en je bedpartner zullen versteld staan van het groene licht!

Hoe ziet een Glow in de Dark Condoom er uit?


Een glow in de dark condoom ziet er precies hetzelfde uit als een normaal standaard condoom, met dat verschil dat het condoom minder transparant is door de speciale buitenlaag die oplicht nadat je deze ongeveerd 30 seconden in een heldere lichtbron hebt gehouden. Nadat je het glow in the dark condoom hebt omgedaan en het licht ook weer hebt uitgedaan zal je penis omhult zijn met een waanzinnig groen licht! Wil je weten hoe goed een glow in de dark condoom oplicht? Zie de onderstaande foto van zowel de EXS en Technosex glow in de dark condooms die we via Discreet-Condooms.nl verkopen. Er is zo goed als geen verschil tussen beide merken te zien.

Glow in the Dark Condooms

Foto gemaakt door: Discreet-Condooms.nl - Discreet en anoniem
Glow in de Dark Condooms bestellen! © 2014 Discreet-Condooms.nl

Discreet en anoniem Glow in the Dark Condooms bestellen?


Wanneer je graag eens een Glow in the Dark condoom wilt proberen, wil je deze natuurlijk discreet en anoniem thuis afgeleverd hebben. Op Discreet-Condooms.nl hebben we hier ons specialisme van gemaakt. Niet alleen bestel je anoniem via onze superbeveiligde website, maar bezorgen we de door jou bestelde glow in de dark condooms ook nog eens super discreet en anoniem bij je thuis via PostNL. De postbode of je huisgenoten zullen er nooit achterkomen dat jij discreet en anoniem Glow in de dark condooms besteld hebt! Bestel nu discreet en anoniem glow in the dark condooms van EXS en Technosex.

Is een Glow in the Dark Condoom veilig?


Ja! Glow in de dark condooms zijn uitermate veilig en voldoen aan alle zeer strenge veiligheid- en gezondheidseisen waaraan ook normale condooms moeten voldoen. Glow in de dark condooms helpen daarmee ook bij het voorkomen van zwangerschappen en tegen het overdragen van SOA's.
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!