Vertrouwd kopen

Discreet-Condooms.nl is als enige condoomwebwinkel 100% veilig via SSL en gecertificeerd door het Qshops Keurmerk!


Qshop Keurmerk
100% Discreet en Anoniem Condooms bestellen

Klantbeoordelingen

De laatste 1148 klanten die Discreet-Condooms.nl beoordeelden gaven ons gemiddeld een 8 uit 10. Lees meer

Vertrouwd condooms kopen doe je bij Discreet-Condooms.nl!

Gratis anoniem verzonden!

Uw bestelling wordt altijd gratis en anoniem verzonden! Lees meer


Gratis en anonieme verzending van uw bestelling!

Veilig en anoniem betalen!

Veilig en anoniem betalen met o.a. iDeal, PayPal en contant aan de postbode! Lees meer


Discreet en anoniem condooms kopen en betalen!

Ontvang 5% korting!

Nu lid worden van onze nieuwsbrief en direct 5% korting ontvangen! Lees meerDiscreet en veilig condooms bestellen

Abonneer je nu op onze RSS Feed! Glow in the Dark Condooms getest

Datum: 19-12-2014

Wat zijn de beste glow in the dark condooms, zijn ze veilig en waar kun je ze het beste discreet en anoniem bestellen? We hebben het voor je getest met de glow in the dark condooms van EXS en Technosex.

Hoe werkt een Glow in the Dark condoom?


Aan de oppervlakte van een glow in the dark condoom zit een speciale laag welke licht opneemt en weer uitzend gedurende ongeveer 20 minuten. Wanneer je het glow in de dark condoom uit de beschermde verpakking haalt, moet je deze circa 30 seconden in een heldere lichtbron, zoals een lamp, houden. Doe hierna het condoom om en het licht uit en jij en je bedpartner zullen versteld staan van het groene licht!

Hoe ziet een Glow in de Dark Condoom er uit?


Een glow in de dark condoom ziet er precies hetzelfde uit als een normaal standaard condoom, met dat verschil dat het condoom minder transparant is door de speciale buitenlaag die oplicht nadat je deze ongeveerd 30 seconden in een heldere lichtbron hebt gehouden. Nadat je het glow in the dark condoom hebt omgedaan en het licht ook weer hebt uitgedaan zal je penis omhult zijn met een waanzinnig groen licht! Wil je weten hoe goed een glow in de dark condoom oplicht? Zie de onderstaande foto van zowel de EXS en Technosex glow in de dark condooms die we via Discreet-Condooms.nl verkopen. Er is zo goed als geen verschil tussen beide merken te zien.

Glow in the Dark Condooms

Foto gemaakt door: Discreet-Condooms.nl - Discreet en anoniem
Glow in de Dark Condooms bestellen! © 2014 Discreet-Condooms.nl

Discreet en anoniem Glow in the Dark Condooms bestellen?


Wanneer je graag eens een Glow in the Dark condoom wilt proberen, wil je deze natuurlijk discreet en anoniem thuis afgeleverd hebben. Op Discreet-Condooms.nl hebben we hier ons specialisme van gemaakt. Niet alleen bestel je anoniem via onze superbeveiligde website, maar bezorgen we de door jou bestelde glow in de dark condooms ook nog eens super discreet en anoniem bij je thuis via PostNL. De postbode of je huisgenoten zullen er nooit achterkomen dat jij discreet en anoniem Glow in de dark condooms besteld hebt! Bestel nu discreet en anoniem glow in the dark condooms van EXS en Technosex.

Is een Glow in the Dark Condoom veilig?


Ja! Glow in de dark condooms zijn uitermate veilig en voldoen aan alle zeer strenge veiligheid- en gezondheidseisen waaraan ook normale condooms moeten voldoen. Glow in de dark condooms helpen daarmee ook bij het voorkomen van zwangerschappen en tegen het overdragen van SOA's.

Speciaal voor u geselecteerd:

Durex Play Feel Glijmiddel 50ml 36 stuks - 239.95  Condomi Nature Condooms 12 Stuks - 7.95  Vingercondooms Large Wit Gepoederd 100 Stuks - 6.95  Ritex LongTime Plus Glijmiddel 50ml 1 Stuks - 14.95  

Ander nieuws op Discreet-Condooms.nl: