Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Geef feedback na het ontvangen van uw bestelling?


Vanaf komende week zullen alle nieuwe klanten enkele dagen na ontvangst van hun bestelling worden gevraagd om mee te werken aan ons Feedback-Programma. Door het invullen van deze enquete kunnen wij onze dienstverlening op Discreet-Condooms.nl verbeteren!

Het meedoen aan ons Feedback-Programma is niet alleen 100% anoniem, maar ook zeer veilig. Net als ons betaalsysteem wordt het Feedback-Programma beveiligd door middel van onze 2048Bits SSL Encryptie technologie (zie het slotje in de adresbalk tijdens het invullen van de enquete).

Het Feedback-Programma stelt u 5 vragen, waarvan 1 open vraag. U kunt zelf aangeven of wij de laatste open vraag mogen publiceren op onze website en welke schermnaam wij daarvoor moeten gebruiken.

Al met al moet het Feedback-Programma zorgen voor een nog betere dienstverlening naar de klant toe. En dat kan alleen maar door de klant zelf aan het woord te laten! Uiteraard is het niet verplicht om mee te doen aan het Feedback-Programma, maar we stellen het wel zeer op prijs!
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!