Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Condooms gratis retourneren?


Vanaf vandaag hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met een extra zekerheid. U kunt uw bestelling altijd gratis retourneren binnen de afkoelperiode.

Discreet en veilig condooms bestellen

Naast het gratis verzenden van uw bestelling binnen Nederland, vonden we samen met onze klanten dit de beste aanvulling op onze dienstverlening. Ben je dus niet helemaal tevreden met je bestelling en zitten alle artikelen nog in de originele verpakking? Dan mag je deze glijmiddelen, speeltjes en condooms vanaf nu gratis retourneren. De hoogte van de vergoeding van de verzendkosten laten we je altijd vooraf weten. Standaard zal dit het goedkoopste tarief van PostNL zijn waarbij je een Track&Trace code krijgt. Dit kan bijvoorbeeld verzenden als brievenbuspakket zijn of via de reguliere pakketpost van PostNL.

Discreet-Condooms.nl is hiermee de eerste grote gespecialiseerde condoomwebwinkel die deze service aan al haar klanten biedt. Naast het discreet, veilig en snel condooms bestellen, hoef je je dus nu ook geen zorgen meer te maken over een eventueel retour!
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!