Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Blijvende prijsverlaging bekende condoommerken!?


Discreet-Condooms.nl heeft vandaag veel van haar producten uit de aanbieding blijvend in prijs verlaagt! Klanten kunnen de condooms en glijmiddelen van o.a. My.Size, Durex, Asha, Sure, en vele andere grote merken, nu voor altijd supervoordelig bestellen. Uiteraard blijven we de bestellingen gratis verzenden naar elk adres en voor de meeste producten geldt “Voor 16:00 uur besteld = Morgen in huis”!

Discreet-Condooms.nl heeft afgelopen maanden behoorlijk geïnvesteerd in betere automatische afhandeling van de bestellingen, verbeterde mogelijkheden van klantencontact (bijvoorbeeld via de online klantenservice) en grotere voorraden. De voordelen die dit voor Discreet-Condooms.nl heeft opgeleverd worden nu ook voor haar klanten beschikbaar in de vorm van blijvend lagere prijzen.

Voor de rest van dit jaar, en komend jaar, verwacht we dat de prijzen in de webwinkel en voor de groothandelsklanten nog verder omlaag zullen gaan. Dit zal onder andere worden gerealiseerd door een beter inkoopbeleid en de huidige voortzettende groei van ons klantenbestand!
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!