Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

10 Durex Condooms goedkoper dan Jippy Condooms?


Binnenkort beschikbaar op Discreet-Condooms.nl - 10 Durex Condooms voor minder geld dan 10 Jippy Condooms! We zijn nog even aan het rekenen, maar na verwachting kan je binnen 2 weken 10 Durex Condooms kopen via Discreet-Condooms.nl voor minder geld dan 10 Jippy Condooms! Het extra prijsvoordeel zal tussen de 8% en 10% komen te liggen (uiteraard inclusief verzend- en verwerkingskosten)!

Nog even wachten en dan koop je geen 10 condooms meer van een onbekend merk, maar kan je altijd vetrouwen op de veiligheid en kwaliteit van Durex met een lagere prijs dan de bekende Jippy Condooms! Ook hoef je niet bang te zijn voor veel (ongewenste) reclames in je e-mail, zoals je bij Zero Condooms kan verwachten. Wij sturen nooit ongewenste reclame! De 10 Durex Condoooms worden zeer discreet verzonden.

Houdt onze website dus goed in de gaten, want binnenkort koop je Durex Condooms nog goedkoper dan bij Jippy Condooms en zonder de reclames van Zero Condooms. Heel discreet, veilig, snel en goedkoop... zoals we het zelf graag zouden zien!
Meer nieuws lezen? Klik hier voor al het condoom nieuws van Discreet-Condooms.nl!