Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Waar kun je condooms kopen?

Er zijn veel plekken waar je condooms kunt kopen, zoals in supermarkten, drogisterijen, apotheken, in openbare toiletten en op veel plaatsen waar jongeren komen, zoals discotheken en kroegen. Vind je het vervelend om condooms in het openbaar te kopen? Geen probleem! Op internet zijn ook gespecialiseerde webwinkels webwinkels, zoals Discreet-Condooms.nl.

Waar koop jij condooms

Online condooms kopen?


Wanneer je online condooms wil gaan kopen, omdat je jezelf net als vele anderen schaamt bij de kassa in een winkel, moet je er wel op letten dat de desbetreffende webwinkel je bestelde condooms discreet en anoniem verpakt en verzend. Bij Discreet-Condooms.nl hebben we hier onze specialiteit van gemaakt en beveiligen we zelfs alle gegevens die je via onze website verstuurd. Condooms kopen via het internet is in veel gevallen voordeliger dan via de winkel. De prijzen op Discreet-Condooms.nl zijn bijvoorbeeld gemiddeld 20% tot 30% lager dan in de winkel.

Kan ik condooms kopen met mijn verzekering?


Veel verzekeringen hebben speciale aanvullende polissen voor o.a. jongeren waarmee ze de gekochte condooms kunnen declareren. Anders gezegd, je verzekering betaalt dan je condooms. Op de website van Independer kun je een actueel overzicht vinden van alle polissen en verzekeraars waar je de gekochte condooms kunt declareren. Het is overigens wel verstandig om je verzekeraar hier ook even over te bellen. Zij kunnen je dan ook informeren of je alleen bepaalde merken mag declareren of voor welke bedragen. Discreet-Condooms.nl verstuurd standaard, bij elke bestelling, een factuur mee, welke je naar je verzekering kunt sturen wanneer deze de door jou gekochte condooms vergoed. Let er bij je bestelling wel op dat je exact dezelfde naam en afleveradres gebruikt als ook op je polis staat.

Condooms kopen bij een automaat?


Uiteraard kun je naast het online en in de winkel kopen van condooms er ook voor kiezen om condooms uit een condoomautomaat te halen. Deze condoomautomaten zijn met name te vinden bij benzinestations en uitgaansgelegenheden. Wanneer je condooms koopt bij een condoomautomaat, houd er dan rekening mee dat je veel duurder uit bent, dan wanneer je online of in de winkel condooms zou kopen en dat er meestal maar 2 of 3 condooms in de condoomautomaatverpakking zitten.

Is er een minimum leeftijd voor het kopen van condooms?


Nee, er is geen minimum leeftijd voor zowel online, via een webwinkel, als offline, zoals in een drogisterij, waar je condooms kunt kopen. Het maakt niet uit hoe oud je bent. Condooms kopen mag je altijd. Echter, wanneer je bijvoorbeeld condooms in een sexshop wilt kopen, kan het zijn dat je daar niet in mag voor je 18de. Voor dit type winkels geldt namelijk wel een wettelijke minimum leeftijd.

Ga voor meer FAQ naar onze speciale FAQ pagina!