Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Waar koop je condooms?

Waar koop je condooms? Een verstandige, maar niet veel gestelde vraag. Er zijn veel plekken waar je condooms kunt kopen, zoals in supermarkten, drogisterijen, apotheken, in openbare toiletten en andere plaatsen waar jongeren komen, zoals discotheken en kroegen. Vind je het vervelend om condooms in het openbaar te kopen? Dat hoeft niet langer! Op internet kun je terecht bij gespecialiseerde webwinkels als Discreet-Condooms.nl!

Waar koop je condooms?

Waar koop je discreet condooms?

Wanneer je discreet condooms wil kopen, is het verstandig om te kiezen voor het plaatsen van een online bestelling. Je hoeft je niet langer ongemakkelijk te voelen als je in de rij voor de kassa staat, je kunt snel en gemakkelijk condooms kopen bij Discreet-Condooms.nl. Bij online condooms kopen, moet je er wel op letten dat de desbetreffende webwinkel je bestelde condooms discreet en anoniem verpakt en verzendt. Discreet-Condooms.nl heeft hier haar specialiteit van gemaakt en beveiligt zelfs al je persoonlijke gegevens die je gebruikt bij het bestellen. Condooms kopen via het internet is in veel gevallen voordeliger dan via de winkel. De prijzen op Discreet-Condooms.nl zijn bijvoorbeeld gemiddeld 20% tot 30% lager dan in de winkel.

Waar koop je condooms: verzekering?

Veel verzekeringen hebben speciale aanvullende polissen voor o.a. jongeren waarmee ze de gekochte condooms kunnen declareren. Anders gezegd, je verzekering betaalt dan je condooms. Op de website van Independer kun je een actueel overzicht vinden van alle polissen en verzekeraars waar je de gekochte condooms kunt declareren. Het is overigens wel verstandig om je verzekeraar hier ook even over te bellen. Zij kunnen je dan ook informeren of je alleen bepaalde merken mag declareren of voor welke bedragen. Discreet-Condooms.nl verstuurd standaard, bij elke bestelling, een factuur mee, welke je naar je verzekering kunt sturen wanneer deze de door jou gekochte condooms vergoed. Let er bij je bestelling wel op dat je exact dezelfde naam en afleveradres gebruikt als ook op je polis staat.

Waar koop je condooms to go?

Op de vraag 'waar koop je condooms?', kan het antwoord ook 'een automaat' zijn. In een spannende bui kun je ineens besluiten dat je condooms nodig hebt, maar die heb je wellicht niet altijd bij je. Dan kun je condooms to go bij een automaat kopen. Deze zijn niet alleen duurder, maar je krijgt ook veel minder stuks. Het is dan ook verstandiger om condooms online te bestellen bij Discreet-Condooms.nl en een aantal verpakkingen in je jas of tas te bewaren. Op deze manier ben je altijd verzekerd van een leuke tijd dankzij condooms die 20 tot 30% goedkoper zijn dan in de winkel!Ga voor meer FAQ naar onze speciale FAQ pagina!