Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Waarom zou ik Durex Condooms gebruiken?

Het merk Durex kent iedereen. Maar waarom zou je kiezen voor condooms en glijmiddelen van Durex? We hebben het voor je op een rijtje gezet!

Durex Kwaliteits Zegels
  1. Alle Durex Condooms worden getest op inperfecties en worden, wanneer deze niet aan de strenge eisen voldoen, direct uit productie genomen. Niet alleen wordt elk condoom indivueel electronisch getest, maar wordt uit elke geproduceerde serie ook nog een steekproef genomen. Durex Condooms voldoen hiermee aan alle eisen welke in de wereld worden gesteld, zoals bijvoorbeeld de strenge Europese eisen. Daarnaast heeft Durex zichzelf ook nog een tal van eisen gesteld waaraan de condooms moeten voldoen, hierdoor is de kwaliteit van de condooms zelfs beter dan waar ze volgens de wetgeving aan zou moeten voldoen. De strenge kwaliteitseisen van Durex zorgen voor een ongeëvenaard veilig condoom dat je zonder zorgen kunt gebruiken.

  2. In ruim 100 jaar tijd (sinds 1915) heeft Durex al vele honderdenmiljoenen condooms, flacons glijmiddel en seksspeeltjes op de markt gebracht. In deze tijd is Durex met recht het grootste condoommerk met het hoogste consumentenvertrouwen ter wereld geworden en is Durex in de meeste landen zelfs marktleider op het gebied van anticonceptie. Ook in Nederland vertrouwen elk jaar miljoenen mannen en vrouwen op de producten van Durex!

  3. Door de speciale Easy-On pasvorm zijn de condooms van Durex gemakklijk om te doen en passen ze beter dan standaard condooms. Hierdoor geven de condooms van Durex een meer natuurlijk gevoel, wat weer ten goede komt aan je erotische belevenissen. Een goede pasvorm zorgt voor betere seks!

  4. Durex condooms ruiken beter en aangenamer dan andere condooms door het speciale productieproces. Hierdoor wordt je tijdens het vrijen niet afgeleid van een onaangename geur en kan je ook tijdens het omdoen van het condoom gewoon ongestoord verder gaan. Daarnaast zijn ook geur en smaak van de condooms met smaak een stuk verbeterd, waardoor ook het vrijen met dit type condooms alleen maar leuker en spannender is geworden. Durex condooms maken het vrijen leuker!

Ben je, net als wij, ook overtuigd van de kwaliteit van Durex Condooms? Bestel nu Durex Condooms in onze webwinkel en ervaar morgen al het verschil!

Ga voor meer Blog artikelen naar onze speciale Blog pagina!