Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Nieuwe condooms van Durex duurder?

Op Discreet-Condooms.nl vinden we dat iedereen voor een eerlijke prijs de beste Durex Condooms moet kunnen kopen. Hetzelfde condoom, maar met een nieuwe naam, verkopen we daarom altijd voor dezelfde prijs!

Durex gaat graag met de tijd mee en daar hoort zo af en toe een nieuwe naam, of nieuw doosje, bij. Door met de tijd mee te gaan zorgt Durex ervoor dat ze tot op de dag van vandaag de beste en meest gewaardeerde condooms ter wereld maken! Helaas grijpen veel (online)verkopers deze gelegenheid aan om dezelfde Durex Condooms veel duurder te kunnen verkopen. Je koopt dus hetzelfde condoom, maar dan een stuk duurder. Discreet-Condooms.nl doet daar niet aan mee. Bij ons bestel je altijd hetzelfde Durex condoom voor dezelfde prijs.

Wij hebben als doel om iedereen van de geweldige producten van Durex te kunnen voorzien en zorgen er daarbij niet alleen voor dat je de producten anoniem kunt bestellen en laten bezorgen, maar letten ook voor je op de prijs. Eerlijk = Eerlijk, Hetzelfde Condoom = Dezelfde Prijs.

Eerlijke prijs Durex Condooms


Ga voor meer Blog artikelen naar onze speciale Blog pagina!