Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Lekker veilig likken met een beflapje?

Veel mensen vinden het heerlijk wanneer ze door hun partner gelikt worden op hun meest intieme plekje. Maar wist je dat je door te likken, of beffen, ook gemakkelijk SOA's kunt overdragen? De oplossing is net zo simpel: Gebruik een beflapje!

Wat is een Beflapje?

Een beflapje is het beste te omschrijven als een plat condoom, het is gemaakt van latex (natuurrubber) en meestal vierkant van vorm. Er zijn net als bij condooms ook beflapjes te verkrijgen in verschillende smaakjes.

Beffy Beflapjes

Waarom een beflapje gebruiken bij het likken?

Wanneer je met je tong onbeschermd aan de intieme zones van je partner komt, zoals de vagina of anus, dan kan komt zowel het speeksel uit jou mond in aanraking met vocht en slijmvliezen in en op de anus en / of vagina. Hierdoor kunnen je de ander besmetten met een SOA.

Is een beflapje makkelijke te gebruiken?

Beflapjes zijn super makkelijk in gebruik. Controleer de datum op de verpakking en open deze voorzichting. Pas op met scherpe nagels! Vouw vervolgens het beflapje uit en leg het op de plaats waar je graag wilt gaan likken, bijvoorbeeld over de vagina. Houd het beflapje aan de boven en onderkant, of de zijkanten, vast en doe je ding! Gebruik een beflapje nooit 2x en draai het ook niet om!

Waar kun je beflapjes kopen?

Beflapjes zijn in verschillende drogisterijen te krijgen en uiteraard ook via internet. Bestel nu Beffy Beflapjes via Discreet-Condooms.nl! Wij versturen je liklapjes discreet en anoniem!Ga voor meer Blog artikelen naar onze speciale Blog pagina!