Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Een kijkje in de Condoomfabriek?

Heb jij altijd al eens een kijkje willen nemen in de condoomfabriek? En heb je altijd al willen weten hoe condoomfabrieken in staat zijn om zo veel condooms te produceren die allemaal veilig en sterk genoeg zijn? Nu heb je de kans! We hebben een aantal filmpjes voor je bij elkaar geplaats die je een mooi inzicht geven in de wereld van de condoomfabriek.

Producenten van condooms geven maar zelden zulke goede inzichten in hun productieproces. Vandaar dat we ook een aantal filmpjes hebben geplaats van merken die wij niet verkopen, of niet in Nederland worden verkocht.

De Billy Boy Condoomfabriek

Dit filmpje over de condoomfabriek van Billy Boy laat niet alleen zien hoe de condooms worden geproduceerd, maar ook hoe ze worden getest en hoe verschillende condooms, zoals condooms met smaakjes worden gemaakt.De LifeStyles Condoomfabriek

LifeStyles condooms worden in Nederland niet verkocht, echter het bedrijf achter LifeStyles, Ansell, produceert wel producten die in Nederland worden verkocht. LifeStyles geeft in onderstaand filmpje een heel goed inzicht in hun condoomfabriek en de wijze waarop de condooms worden gemaakt.

.

De Trojan Condoomfabriek

Een van de bekendste merken in Amerika is Trojan. In dit filmpje laat men zien hoe Trojan condooms worden gemaakt en wordt met name stil gestaan bij de verschillende veiligheidstests. Deze condoomfabriek is in staat om tot wel 1.000.000 condooms per dag te maken!1 minuut in de Condoomfabriek

Heb je nu even geen tijd om alle filmpjes te bekijken? Insider heeft een filmpje van iets meer dan 1 minuut gemaakt waarin je kunt zien hoe condooms in condoomfabrieken worden gemaakt. Het filmpje is gebaseerd op die van Trojan.

Ga voor meer Blog artikelen naar onze speciale Blog pagina!