Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Durex Condooms goedkoop?

Verbaas jij je ook over het verschil in prijs tussen condoommerken en wil je graag het beste condoom voor de beste prijs? Dan vraag je je vast ook af: Hoe krijg ik de beste Durex Condooms goedkoop? Het antwoord is simpel: Discreet-Condooms.nl.

Discreet-Condooms biedt verschillende Durex Condooms goedkoop aan in de aanbieding. Daarbij worden alle condooms discreet en anoniem verzonden naar elk adres. Ook de betaling is volledig anoniem en zonder herkenbaar afschrift op je rekening.

Waarom zijn Durex Condooms goedkoop bij Discreet-Condooms.nl

In tegenstelling tot andere (web)winkels zijn wij zelf voorraadhoudend en kopen wij alle soorten condooms van Durex in hele grote aantallen in, waardoor de prijs laag blijft. Ook hebben wij geen fysieke winkel met veel personeel in een dure winkelstraat en is ons bestel-, betaal- en leveringssysteem voor 99% geautomatiseerd. Dit alles zorgt er voor dat wij de prijzen laag kunnen houden en kortingen kunnen geven tot wel 30% op de originele standaard verkoopprijs.

Tips om te besparen op Durex Condooms

Hoe goed wij onze best doen om de prijs per condoom zo laag mogelijk te houden voor u als klant, ook zelf kunt u gemakkelijke iets doen om voordelig aan Durex Condooms te kopen. Let bijvoorbeeld op het volgende:

Altijd gratis verzending = dure condooms!

Bestel jij het liefste Durex Condooms in webwinkels die "nooit verzendkosten" rekenen? Dan ben je een dief van eigen portemonnee! Producten verzenden kost geld. Webwinkels waar je altijd gratis producten kunt laten verzenden, of je nu 1 condoom of 1000 Durex Condooms koopt, rekenen verzendkosten over ELK aparte product. Bestel je 3 verschillende producten, dan betaal je dus 3x verzendkosten.

Discreet-Condooms.nl biedt Durex Condooms Goedkoop aan en wanneer je voor meer dan € 20,- besteld, dan rekenen wij geen verzendkosten. Wij nemen in dit geval de kosten voor onze rekening. Wij berekenen dus nooit meer dan 1x verzendkosten per bestelling, iets wat de zogenaamde "altijd gratis verzending" webwinkels wel doen!

Ga voor meer Blog artikelen naar onze speciale Blog pagina!