Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Condooms bestellen via brievenbus levering?

U wilt graag condooms kopen, maar u wilt dat deze bestelling door de postbode in de brievenbus wordt gedaan? Bij Discreet-Condooms.nl pakken we de bestelling zo in dat deze in verreweg de meeste gevallen door de brievenbus past. Condooms bestellen via brievenbus levering is geen enkel probleem. U hoeft dus niet thuis te zijn wanneer de door u bestelde condooms worden geleverd. Met name de 24 stuk condoomverpakkingen en 12 stuks condoomverpakkingen zijn bij uitstek geschikt voor levering via de brievenbus d.m.v. een brievenbuspakketje.

Brievenbus of pakketpost

Bestellingen die we zo kunnen verpakken dat deze niet groter zijn dan het formaat van een A4 met een hoogte van 3cm worden allemaal als brievenbuspakket bij u geleverd. Heeft u een bestelling geplaatst, bijvoorbeeld een grootverpakking condooms, die niet past? Dan sturen we uw bestelling als pakket. Uiteraard worden alle pakketten alleen bij uw eigen huisadres afgeleverd en laten wij uw condoom bestelling nooit bij de buren bezorgen.

Grootverpakking condooms per brievenbuspost

Het kan natuurlijk zijn dat u graag wilt dat wij de door u bestelde grootverpakking condooms ook als brievenbuspost verzenden. U kunt dit aangeven in het opmerkingenveld bij uw bestelling. Wanneer wij de bestelling verzendklaar maken, proberen wij hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. In sommige gevallen is levering van condooms via de brievenbus niet mogelijk, maar dit zullen we u dan laten weten.

Ga voor meer Blog artikelen naar onze speciale Blog pagina!