Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Wingman condooms bestellen


Wingman Condooms zijn de nieuwste innovatie op het gebied van condoomgebruik. Door de speciale plastic vleugeltjes kun je het condoom met 1 hand omdoen en vermijd je het contact met bijvoorbeeld je nagels en het condoom. Doordat je deze Wingman condooms nooit verkeerd om kunt doen, verklein je tevens de kans op een SOA en een ongewenste zwangerschap. Ook in de top van het Wingman Condoom kan tijdens het omdoen geen lucht komen, wat de veiligheid nog meer ten goede komt. Probeer ze nu!

Wingman Condooms 3 Stuks


  6.95

Deze verpakking bevat 3 Wingman Condooms, welke je door het hulpstukje gemakkelijk met 1 hand om... Lees verder »

 

Wingman Condooms 12 Stuks


  14.95

Wingman Condooms zijn door hun speciale ontwerp gemakkelijk met 1 hand om te doen. Het speciale... Lees verder »

 

Condooms met vleugels!


Wingman Condooms zijn voorzien van speciale vleugels die het condoom nog makkelijk omdoen tijdens het vrijen. Het condoom is daardoor iets duurder dan een standaard model, maar kan nooit verkeerd worden omgedaan wat het ongebruikt weggooien van condooms tot het verleden laat behoren. De vleugels zorgen ook dat je het condoom niet aanraakt tijdens het omdoen, waardoor de kans op beschadiging, en dus ongewenste zwangerschappen, verkleint. Vrijen wordt dus veiliger en dat geeft een goed gevoel.

Paul Breur en Adnan Tunovic


Wingman Condooms zijn in 2006 uitgevonden door de Delftse ingenieurs Paul Breur en Adnan Tunovic aan de Technische Universiteit Delft. Na veel testen en ontwikkelen zijn de condooms met vleugels in 2012 in de winkel gekomen. In 2014 werden zij onderscheiden met het iF Design Award, voor hun innovatieve ontwerp. In samenwerking met het Sprout groeifonds van Smart Capital Network hebben zij het merk kunnen uitbouwen tot wat het vandaag is: Een bijzonder condoommerk met bijzondere eigenschapen!