Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Pasante condooms bestellen


PasantePasante is niet alleen een familiebedrijf, maar ook nog eens de grootste condoomproducent in het Verenigd Koningkrijk. Pasante Condooms worden in meer dan 50 landen met groot succes verkocht! Pasante is het enige bekende merk dat zowel condooms voor de man als speciaal voor de vrouw in het assortiment heeft. Op Discreet-Condooms.nl vindt u van Pasante de Kung XS Condooms en de Vrouwencondooms. Komend jaar verwachten we meer producten van Pasante!

Pasante Vrouwencondooms 30 Stuks


  49.95

De Pasante Vrouwencondooms zijn gemaakt van het zeer dunne nitril polymeer en zijn zacht en... Lees verder »

 

Pasante Trim Condooms 144 Stuks


  25.95

De grootverpakking Pasante Trim Condooms bevat maar liefst 144 condooms. Voor een gemiddeld stel... Lees verder »

 

Pasante Trim Condooms 12 Stuks


  5.95

Het meest ideale condoom voor de man die graag een wat strakker condoom wil gebruiken. De Pasante... Lees verder »

 

Vrouwvriendelijke condooms

Wie dacht dat condoomgebruik alleen iets voor mannen was heeft het mis. Ook voor vrouwen zijn er speciale vrouwencondooms die zij zelf kunnen inbrengen en gebruiken, om zo ongestoord veilig te kunnen vrijen. Dit type condooms geeft vrouwen meer vrijheid en meer controle. Daarbij is het ook voor mannen zeer aangenaam en geeft het ook hen een goed gevoel. Pasante is marktleider in Nederland wanneer het om dit type producten gaat. Ze staan bekend als kwalitatief hoogwaardig en zeer prettig in gebruik.

Kleiner, strakker, lekkerder

Wanneer een standaard condoom te groot voor je is, of wanneer je het gewoon lekkerder vindt om met een strakker condoom te vrijen, hebben wij van Pasante ook de beste XS Condooms, de Pasante Trim. Dit type wordt gekenmerkt door de strakkere pasvorm met een nominale breedte van 49mm en zijn te gebruiken voor mannen met een omvang van de penis tot 11cm. Een strakker en goed passend condoom zorgt voor meer gevoel en betere seks. Zorg er bij het gebruik van strakke condooms wel voor dat het de penis niet afknelt. Wanneer dit gebeurt kun je het beste weer overgaan op een ander (standaard) condoom.