Blog Nieuws Gebruiksaanwijzingen FAQ Contact
Discreet en veilig bestellen

Beffy likdoekjes bestellen


BeffyBeffy is een product van Asha International uit Rotterdam. Onder het merk Beffy worden de onderstaande likdoekjes verkocht voor oraal gebruik. Met een Beffy minimaliseer je de kans op een SOA bij een orale vrijpartij.

Beffy Likdoekjes per 2 stuks


  7.95

Deze Beffy Likdoekjes zijn speciaal gemaakt om schoon en veilig mee te likken tijdens de sex (orale... Lees verder »

 

Veilig likken met Beffy Likdoekjes


Wist u dat onbeschermde orale seks kan leiden tot o.a. een HIV- of Syfilis infectie? Circa 1 op de 3 mensen heeft regelmatig orale seks, echter slechts een klein deel hiervan gebruikt bijvoorbeeld Beffy Likdoekjes om zichzelf tegen SOA's te beschermen. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het feit dat bij de meerderheid van de mensen niet bekend is dat veel soorten SOA's zich kunnen verspreiden via orale seks. Wist u bijvoorbeeld dat HIV zich ook bevindt in het speeksel van een HIV-patiënt? Gebruik dus voor uw eigen veiligheid naast condooms ook altijd een likdoekjes van bijvoorbeeld Beffy wanneer u ook aan orale vrijpartijen doet!

Beffy Likdoekjes kopen bij Discreet-Condooms.nl


Beffy Likdoekjes kopen doe je uiteraard discreet, veilig en snel bij Discreet-Condooms.nl. Je bestelling wordt:

✓ Gratis verzonden v.a. € 20,-;
✓ Discreet en anoniem verpakt;
✓ Snelle levering;
✓ 14 dagen retourgarantie;
✓ Eerlijke en betrouwbare klantenservice;
✓ Eerlijke prijs, geen verborgen kosten.

Beffy, likdoekje of beflapje?


Wist u dat likdoekjes en beflapjes exact dezelfde producten zijn? Wij noemen de Beffy likdoekjes, aangezien deze ook op andere lichaamsdelen te gebruiken zijn tijdens het likken. Deze likdoekjes worden het meeste gebruikt bij het oraal aan de vagina likken, maar kunnen zoals gezegd ook gebruikt worden voor andere erotische plekken waar extra hygiëne gewenst is.